Smurfit Kappa Pegewell

85 miljoner i omsättning

Frågar du våra kunder så väljer de oss därför att vi med kort varsel levererar exakt det de vill ha. Det är en medveten strategi från vår sida och sannolikt det som gjort att vi på bara några år kunnat flerdubbla omsättningen. Därmed är vi den ledande aktören inom denna nisch i Sverige.

Flexibilitet

Vi arbetar uteslutande med well i arkformat

Vi arbetar uteslutande med well i arkformat och har en mycket flexibel maskinpark, vilket gör oss extra konkurrenskraftiga på mindre och medelstora serier. Bra att veta om du t ex behöver specialförpackningar eller exponeringsställ till en säljkonferens.

Med tryck - eller utan

Den ledande aktören inom denna nisch i Sverige

Om produktförpackningarna eller ställen mellanlandar i butik, vill du kanske passa på att profilera dig. I förekommande fall trycker vi då wellarken i flexo (upp till tre färger) innan förpackningarna stansas ut.

Det geografiska läget

Pegewell med säte i småländska Landsbro ingår i ett av Europas största förpackningsföretag, Smurfit Kappa Group. Tillverkningen sker i småländska Landsbro och i Enköping, varifrån vi levererar till Sverige, Norge och Danmark.

Klara besked

Du kan lita på oss

Som sista utpost i logistikkedjan inser vi värdet av att snabbt och effektivt leverera det våra kunder vill ha. Så kostnadseffektivt att kunderna kommer tillbaka - gång efter gång efter gång! Samtidigt säger erfarenheten att många uppskattar vår förmåga att lämna klara besked. Har vi sagt att du får dina kartonger eller skyltställ i morgon, så kan du lita på det!

Ring oss nu på 0383-647 00

Allt för att du ska kunna leverera i tid!